Най-новото и изключително успешно попълнение в гамата продукти Active Choice е нашият протеинов крем CREAMELLA. Водени от принципа да предлагаме на клиентите ни само продукти, които и ние самите хапваме с удоволствие, стигнахме до идеята да създадем здравословен течен шоколад, който да е неразличим от стандартните. Защото, нека си признаем, течният шоколад е изкушение, на което трудно се устоява! Вместо да страдаме, като се лишаваме от него в името на здравето и добрата ни форма, решихме да направим здравословна алтернатива, която да ни носи същата наслада, но без да изпитваме угризения, когато посягаме към бурканчето.

С гордост и щастие можем да кажем, че го постигнахме, защото CREAMELLA е много балансиран продукт, със страхотна структура и вкус и без усещането, че е нещо с подсладители или „без захар“. Неслучайно CREAMELLA бързо се налага като един от най-успешните ни продукти и вече се предлага в четири варианта – какаов протеинов крем, какаов протеинов крем с лешници, бял протеинов крем и фъстъчен протеинов крем с карамел.

 

Какви са предимствата на нашия протеинов крем CREAMELLA

Освен че по вкус и структура не се различава от традиционните течни шоколади, CREAMELLA се отличава с много предимства, които го правят по-добрия и здравословен избор. Ето кои са най-важните от тях:

Без добавена захар

За да създадем продукт с нисък гликемичен индекс и по-ниски калории, беше важно да избегнем захарта. Избрахме малтитол и стевия, като това ни позволява да достигнем най-естествена сладост, без горчивината от използване на прекалено много стевия. Продуктът съдържа само естествени захари (лактоза), налични в пълномасленото сухо мляко, което се използва. То придава на CREAMELLA характерния плътен и дълбок вкус.

Протеин

Добавянето на протеин до общо съдържание 20% дава най-доброто съотношение между вкус и функционалност. Продуктите могат да се направят с още повече протеин, но това би навредило на вкуса и структурата. Използваме само първокласни Холандски протеини на фирма DMV Friesland Kampina. В случая, често срещания суроватъчен концентрат.

Какао

В какаовите вкусове CREAMELLA използваме не един, а два вида какао, защото всеки от тях има различни характеристики. Единият придава аромат, а другият – плътност и цвят. Така двата вида какао се допълват и ни позволяват да създаден уникален и характерен за CREAMELLA вкус.

Фибри

Освен всичко, в CREAMELLA има и високо съдържание на пребиотични фибри. Това допълнително подпомага за ниската калорийна стойност и лесното усвояване на хранителните вещества.

Без палмово масло

Палмовото масло е един от най-големите фактори за унищожаване на тропически гори. За да може продуктите ни да са здравословни не само за нас, но и за планетата, ние избрахме да не го използваме в този продукт.

Стъклена опаковка

Избрахме и по-скъпата, но по-екологична стъклена опаковка, вместо пластмасова. Тя лесно може да бъде вторично употребена или рециклирана. Етикетът също е от хартия и е възможно най-природосъобразен.

 

Четирите вкуса CREAMELLA

Само няколко месеца след като създадохме първия протеинов крем CREAMELLA, вече можете да го опитате в четири различни вкуса, според личните ви предпочитания. Към традиционния какаов вкус и наложения от популярните течни шоколади какаов вкус с лешници, добавихме и вариант за любителите на белия шоколад. Неотдавна представихме и четвърти вкус: протеиново фъстъчено масло с карамел, което вече успешно се конкурира с останалите разновидности на вкусния и полезен протеинов крем CREAMELLA.

Какаов протеинов крем CREAMELLA Classic
Какаов протеинов крем CREAMELLA Classic

 

Какаов протеинов крем с лешници CREAMELLA Premium
Какаов протеинов крем с лешници CREAMELLA Premium

 

Бял млечен протеинов крем CREAMELLA White

 

Фъстъчен протеинов крем CREAMELLA Caramel Peanuts
Фъстъчен протеинов крем CREAMELLA Caramel Peanuts

Новият най-добър приятел на палачинките

Не е трудно да включите протеиновия крем в менюто си. Разбира се, че може да го похапвате директно от бурканчето с лъжичка – представихте си вече несравнимото удоволствие, нали? Предпочитаният от вас вкус CREAMELLA ще бъде и новият най-добър приятел на палачинките, които приготвяте по любими рецепти, с протеин или други здравословни съставки. Перфектно допълнение е и към всички вкусни и полезни десерти, с които правите ежедневието си още по-приятно.

Вложихме много мисъл и усилия в разработката на CREAMELLA и се гордеем с резултата. Много от вас вече ги оцениха изключително високо и това ни дава увереност, че сме на прав път. Подготвили сме още вкусове и изненади от CREAMELLA и се надяваме, че ще ви харесат. Разбира се, както винаги, вашата обратна връзка е важна за вас, затова с нетърпение очакваме да споделите с нас мнението си, когато и вие опитате нашия протеинов крем и протеинов шоколад!