Независимо колко полезен и протеинов е един бар, никой няма да посяга към него с удоволствие, ако му липсва една друга основна характеристика: да е вкусен. За нас, от Active Choice, винаги е било изключително важно да поизвеждаме протеинови барове, които са не само засищащи и със здравословни съставки, но и точно толкова вкусни, колкото традиционните десерти. Това е особено силно застъпено в серия Taste. Трите вкуса протеинови барове в нея са сред нашите бестселъри. Какво ги прави толкова добри?

Предимствата на серия Taste

Когато разработвахме протеиновите барове от тази серия, следвахме един важен принцип: вкусът е на първо място. Искахме да е наситен, отличителен, неустоим и да прави баровете любими на всеки, който ги опита. Затова заложихме на няколко основни акцента:

  • Уникална протеинова шоколадова глазура;
  • 30% съдържание на протеин. Това е с 3-4% по-малко от другите серии Active Choice, което позволява включването на повече вкусни съставки – портокаловите кори, пълномасления кокос, какаовата маса;
  • По-големи са. Всеки протеинов бар от серия Taste e 70 г – за повече наслада и засищащ ефект.

 

Трите вкуса в серия Taste

За най-вкусната ни серия протеинови барове разработихме три страхотни вкусови комбинации, така че да предложим разнообразие и да отговорим на различните предпочитания на нашите клиенти.

Двойно какао

Протеинов бар Active Choice Cocoa Double - серия Taste

Бестселърът сред нашите протеинови барове! Покорява с невероятно богат и плътен какаов вкус, благодарение на комбинацията от 3 вида какао, какаова маса (богата на какаови мазнини) и какаова глазура. Active Choice Cocoa Double е уникално протеиново преживяване за всички любители на шоколад. Неслучайно този продукт е най-продаваният от всички наши барове!

Какао, фъстъци и портокал

Протеинов бар Active Choice Cocoa & Orange - серия Taste

Ако тази комбинация ви звучи познато, не се учудвайте – тя е не само супер свежа, но и любима на поколения българи благодарение на класическите родни бонбони. В Active Choice Cocoa Orange слагаме истинско портокалово масло и портокалови кори, за да бъде вкусът още по-неустоим.

Кокос и какао

Протеинов бар Active Choice Cocoa & Coconut - серия Taste

В Active Choice Cocoa & Coconut използваме истински пълномаслен кокос, за да ви предложим нов прочит на тази класическа комбинация – страхотно благородна, лека и много подходяща за лятото. Млечният вкус, идващ от протеините, дава плътност и дълбочина на този бар. Напомня на любимите ни десерти и бързо се превърна в един от най-търсените ни продукти.

Как постигнахме най-добрия баланс?

Всяка рецепта на протеиновите барове от серия Taste е внимателно премислена, за да създаде най-добрата вкусова комбинация. Преди да се спрем на финалния продукт, направихме стотици проби, за да намерим най-добрия баланс. Не бързахме – най-важно за нас беше да постигнем резултат, от който да сме доволни и ние, и вие, нашите клиенти.

Успяхме! Вкусовете на серия Taste са толкова добри, че дори фенове на обикновените десерти ги харесват. Много от нашите познати и роднини не са консуматори на протеинови барчета, защото мислят, че те не са вкусни. Това предубеждение обаче изчезва у много от тях, когато опитат нашите продукти. Ако и вие сте все още в категорията на недоверчивите към протеиновите барове, дайте шанс на нашата серия Taste! Имаме и още една страхотна новина: скоро сме ви приготвили и много подобрения в нашата най-популярна серия, защото знаем, че дори най-доброто може да стане още по-добро!