Протеиновите барове Active Choice, които произвеждаме в собствената ни фабрика във Велико Търново, за нас не са просто продукти. Те са въплъщение на личното ни отношение към храната и здравословния начин на живот. Всяка рецепта е създадена след дълго проучване, много опити и непрестанни подобрения. Днес спокойно можем да кажем, че протеиновите барове Active Choice са по-добри от повечето на пазара. Гордеем се, че ви предлагаме толкова високо качество и прецизно балансирани продукти.

Какви са протеиновите барове на пазара?

Много от протеиновите барове, които се предлагат на пазара, представляват просто вафли с добавен протеин. Тоест, те имат почти толкова захар и мазнини, колкото обикновените вафли или сладки барчета, което автоматично ги изключва от категорията на здравословните десерти.
Можете да намерите и барове, които са една стъпка над първите – това са протеиновите барове без захар. В тях обаче се използват множество вредни подсладители като сукралоза, ацесулфам к, фруктоза и др. Повечето попадащи в тази категория използват и хидрогенирани мазнини, които са изключително вредни за сърдечно-съдовата система.
Следващата категория са баровете, които съдържат протеин, нямат вредни подсладители и не включват в състава си хидрогенирани мазнини. Те обаче са много малко и обикновено са доста скъпи – освен това не са и особено вкусни.

С какво се различават протеиновите барове Active Choice?

Ние, от Active Choice, произвеждаме нашите протеинови барове по още по-висок стандарт от изброените по-горе категории. Освен че не съдържат вредни подсладители, хидрогенирани мазнини и ГМО, нашите барове са направени на основа от ядки и са с добавени пре-биотични фибри. Финалният акцент: не правим никакви компромиси с вкуса, защото основният ни принцип е самите ние да ги хапваме с удоволствие!

Гордеем се с посоката, която сме избрали, и с продуктите, които ви предлагаме. В световен мащаб са изключително малко фирмите, които произвеждат високопротеинови барове с фибри, с ниски въглехидрати, без добавена захар и на основа от ядки и сушени плодове. Щастливи сме, че благодарение на Active Choice и българските потребители имат бърз и лесен достъп до такива барове, и то произведени с най-пресните и висококачествени съставки.

Целта: да предложим най-доброто от всичко

Да, има барове, които са с повече протеин от нашите (40-50%), но те не са толкова вкусни.
Да, има барове, които са по-сладки от нашите, но те не са толкова здравословни.
Нашата цел не беше да създадем най-високопротеиновия бар. Искахме да създадем най-балансирания бар, който предлага най-доброто от всичко. Вкусен, високопротеинов, здравословен, с натурални съставки, без гадни добавки. Смятаме, че сме го постигнали и си струва да ги опитате!

Разгледайте и нашия протеинов шоколад!