Протеиновите барове Active Choice от серия PRO се отличават с най-високото съдържание на протеин, комбиниран с най-ниското съдържание на въглехидрати.  Създадохме ги с мисъл за хората със стриктни хранителни режими или диети, обикновено активни спортисти с конкретни цели, но без да се ограничаваме само до тях – всеки може да се възползва от безспорните им предимства за добро здравословно и физическо състояние.

Фокусът в серия PRO не е толкова вкусът, колкото функционалността. Въпреки това баровете са приятни, с лека сладост и богат вкус на ядки, защото за нас е важно да хапвате продуктите ни с удоволствие, без да се налага да правите излишни компромиси в името на здравословните ползи.

Предимствата на протеиновите барове Active Choice PRO

 • 34-35% общо протеиново съдържание с комбиниран произход

Протеиновите барове Active Choice от серия PRO съдържат протеин от ядки, суроватъчен концентрат, калциев казеинат (казеин) и суроватъчен хидролизат. Комбинацията, която се използва в тези барове, е възможно най-богата на аминокиселини и смесва бавно с бързо усвоим протеин.

 • Високото 16% общо съдържание на фибри

Това са добавени пре-биотични фибри и фибри от ядките, които спомагат за поддържане на ниския гликемичен индекс на баровете. Така серия PRO има минимален ефект върху кръвната захар.

 • Без добавена захар

Съдържат само 2 г общи захари на бар, които произлизат от естественото съдържание на захари в ядките и лактозата в протеина на прах.

 • С нисък гликемичен индекс и ниско съдържание на нетни* въглехидрати (около 6-7 г на бар)

Това прави серия PRO изключително подходяща за ниско-въглехидратни диети и дори за кето режим на хранене.

 • Ниски нива на полиоли

Полиолите са група подсладители, които се използват в много диетични храни. Високото ниво на полиоли обаче може да доведе до газове, къркорене, слабителен ефект и дори огладняване. Много от протеиновите продукти на пазара имат над 20% полиоли. В продуктите на Active Choice винаги има под 10% полиоли, а в серия PRO са само 5%.

Двата вкуса в серия PRO

За да ви предоставим не само висока функционалност, но и апетитна наслада, създадохме два варианта на протеиновите барове от серия PRO. Барът Active Choice Nougat е с вкус на слънчогледов тахан – любим български десерт, който познаваме още от детството. Направихме му нов прочит под формата на високопротеинов бар, който се отличава с:

 • 34% висококачествен протеин
 • 10,4 г фибри
 • Богат вкус на слънчогледов тахан
Протеинови барове Active Choice Nougat
Открийте любимия вкус на слънчогледов тахан в протеиновите барове Active Choice Nougat

Ако нугата не е сред фаворитите ви, имаме вариант и за вас: Active Choice Peanut butter. Знаем, че в последните години фъстъченото масло набира все по-голяма популярност и става все по-любимо, затова заложихме на него за другия вкус от PRO серията. Във всеки бар получавате:

 • 35% висококачествен протеин
 • 11,2 г фибри
 • Истинско фъстъчено масло
Протеинови барове Active Choice Peanut butter
Богат вкус на фъстъчено масло и 35% протеин ви очакват в протеиновите барове Active Choice Peanut butter

Протеиновите барове от серия PRO са технически най-функционалните от нашето портфолио и са фаворити на всички треньори и професионалисти, които работят с тях. Пробвайте ги и сме сигурни, че ще останете доволни!

 

*нетни въглехидрати – само тези, които имат ефект върху кръвната захар. Изчисляват се по следния начин:

общо въглехидратно съдържание – фибри – захарни алкохоли = нетни въглехидрати