Вкусът е едно от големите предимства на протеиновите продукти Active Choice и това не е случайно – произвеждаме ги така, че ние самите да ги хапваме с удоволствие. Това важи както за протеиновите барове от трите ни серии DIET, TASTE и PRO, така и за четирите вкуса протеинов крем CREAMELLA. Всички наши продукти са създадени по собствени рецепти, които са разработвани в продължение на години – и продължаваме да ги подобряваме постоянно.

Вкусът обаче далеч не е всичко, с което се гордеем. Щастливи сме, че можем да ви предложим протеинови продукти, които се отличават с уникални предимства, така че да бъдат максимално полезни и за здравето ви, и за постигане на целите, които преследвате. Подбрахме 5 от многобройните причини защо да изберете продуктите Active Choice като перфектно допълнение към здравословния ви начин на живот:

 

1. Нисък ефект върху кръвната захар (инсулинов отговор)

Продуктите Active Choice имат нисък ефект върху кръвната захар, което ги прави изключително диетични, а PRO серията е подходяща и за кетонни диети. Всяка храна има своя гликемичен индекс (ефект върху кръвната захар). Редовната консумация на храни с висок гликемичен индекс води до затлъстяване, диабет и куп други здравословни проблеми. Като хора, грижещи се за своето цялостно здраве, ние от Active Choice държахме да подберем съставките си така, че да постигнем нещо изключително трудно: да създадем храни с нисък гликемичен индекс. Направихме го!

 

2. Протеиновите продукти Active Choice са изключително засищащи

Нашите продукти са създадени с цел да ви помогнат да заместите хранене или да ви улеснят, когато сте в движение, така че да имате винаги под ръка здравословен десерт. Много от конкурентните продукти предизвикват изгладняване заради комбинацията от съставки. За разлика от тях, продуктите Active Choice са специално разработени да намалят глада.

 

3. Едни от най-високите нива на фибри за порция

Фибрите – баластни вещества, които се съдържат в растителните продукти, имат ключова роля за пълноценното хранене и здравето ни. Те са изключително полезни за:

  • Храносмилателната функция и стомашно-чревната система като цяло.
  • Контрол на кръвната захар
  • Имат засищащ ефект

В продуктите Active Choice има голям процент фибри, така че да можете да се възползвате максимално от благотворното им въздействие върху организма

 

4. Ниски нива на полиоли

Полиолите са група подсладители, които се използват в много диетични храни. Високото ниво на полиоли обаче може да доведе до газове, къркорене, слабителен ефект и дори до огладняване. Много от протеиновите продукти на пазара имат над 20% полиоли. Във всички продукти Active Choice полиолите са под 10%.

 

5. Протеиновите продукти Active Choice са винаги без добавена захар

Захарите, които се съдържат в нашите продукти, са само от естествено налични захари в плодовете и лактозата в млечните суровини. Няма добавена захар, нито вредни подсладители, хидрогенирани мазнини или ГМО.