Лоялна програма за клиентите, които поръчват от нашия онлайн магазин Activechoice.eu, стартира от месец април 2021 г. Още от самото създаване на компанията поставяме клиентите на първо място. Стремим се постоянно да им предлагаме и по-добри продукти, и по-добри условия и възможности за тяхното пазаруване. Първата стъпка беше създаването на онлайн магазина ни, в който потребителите могат да поръчват протеиновите продукти Active Choice директно от нас – техния производител. Така им осигуряваме най-доброто съотношение между качество и цена.

 

Как можете да се включите в нашата Лоялна програма

Сега правим и втора стъпка, в знак на признателност към верните ни клиенти, които избират продуктите Active Chocie. Стартираме нашата Лоялна програма, която дава право на специални отстъпки в онлайн магазина ни Activechoice.eu. Включването в нея е автоматично, като клиентът трябва да отговаря на две условия. Първото е да бъде регистриран потребител в онлайн магазина ни или да поръчва от един и същи имейл адрес. Второто – да натрупа поръчки на обща стойност поне 500 лв. Няма значение с колко поръчки ще бъде достигната тази стойност – след като това се случи, клиентът автоматично става част от нашата Лоялна програма и получава отстъпка.

Имаме и приятна изненада за вече редовните ни клиенти: ще отчетем всички поръчки, направени в онлайн магазина ни от месец юни 2020 г. досега, което означава, че те директно се включват в нашата Лоялна програма!

 

Какви отстъпки предоставя програмата

Отстъпката, която предоставя Лоялната програма, е динамична и нараства с нарастването на общата стойност на поръчките. Така за обща стойност над 500 лв. клиентът получава отстъпка от 5% за всяка следваща своя поръчка в онлайн магазина ни. За поръчки на обща стойност над 750 лв. отстъпката е 7,5%. За поръчки на обща стойност над 1000 лв. отстъпката е 10%. За поръчки на обща стойност над 1500 лв. отстъпката е цели 15%. Отстъпката се начислява автоматично в количката.

Предоставената от Лоялната програма отстъпка важи за всички продукти в онлайн магазина ни, с изключение на тези, които в момента на поръчката са с намалени цени, и не може да се комбинира с други промо кодове. Още подробности за нашата Лоялна програма ще откриете ТУК. Благодарим още веднъж на нашите верни клиенти! Пожелаваме още по-приятно пазаруване в нашия онлайн магазин и още повече вкусни моменти с протеиновите барове, кремове и шейкове Active Choice! Разгледайте всичките ни предложения за здравословни храни!