Ние от Актив Чойс вярваме в постигането на възможно най-доброто съотношение цена-качество. Вярваме в директната връзка с клиентите си, прозрачността и личното отношение.

Използваме най-висококачествените суровини, които познаваме и въпреки това предлагаме продуктите си на ниски цени. Звучи невъзможно. Как става това?

Наистина много добър и актуален въпрос. Ще ви разкажем.

Проблема с търговията в момента.

Както добре знаете, повечето хора си купуват продуктите от които имат нужда от веригите магазини (супермаркети или онлайн магазини). Тези компании са търговци, те изкарват пари като купуват от нас (производителите) или в повечето случаи от други търговци (дистрибутори) и продават в магазините си с определена надценка.

Пътят на повечето продукти до клиента изглежда по следния начин.

new politics

Може сами да се досетите, че всеки по веригата трябва да печели нещо и съответно си слага надценка. Така една стока, която производителя продава на 5 лева, може да струва до 15 лева когато е на рафта на магазина. Клиента плаща 15 лева, за да купи нещо струващо 5 лева. Плащаме 10 лева повече само за удобството да го намерим в магазин близо до нас.

На всичкото отгоре, търговците непрекъснато натискат производителите за повече отстъпки. И когато един производител не може да дава повече отстъпка, той започва да вдига цената, за да си я позволи. И това увеличение в цената в крайна сметка се предава на клиента.

Виждате как работата с прекалено много търговци, вериги, дистрибутори и други посредници всъщност оскъпява продуктите, които купуваме. И затова плащаме ние, крайните потребители.

A онлайн магазините?

Повечето онлайн магазини също са само търговци. Те предлагат много марки и много продукти закупени от различни производители и съответно трябва да им сложат надценка, за да печелят. Тоест продуктите в такива магазин също се оскъпяват допълнително. Единствения начин определен продукт да се купува на най-добрата цена е директно от производителя.

Нашето решение. В интерес на клиента.

Във връзка с това ние от Актив Чойс взехме едно ключово решение. Както много от вас знаят, ние произвеждаме в собствената си фабрика всички продукти, които предлагаме. И искаме да ги предлагаме директно на вас. Без посредници, без излишно оскъпяване. Ето така успяваме да предложим толкова високо качество на толкова добри цени.

Барчета, които биха стрували над 3.50лв в търговските вериги, вие може да закупите директно от нас на 2лв., защото не е нужно да има посредници помежду ни.

new politics2

Освен това, купувайки директно от нашия онлайн магазин вие получавате винаги възможно най-пресни продукти, а не такива застояли по складовете. От производствената линия директно до вашата врата.

Допълнително по този начин ние можем да комуникираме винаги директно с вас. Така вашите препоръки, желания и предложения имат най-голям шанс за реализация. А при възникнал проблем винаги може да го решим възможно най-бързо.

И не на последно място, това решение е по-добро за природата. Чрез директна доставка ние намаляваме ненужната логистика и така намаляваме излишните емисии на въглероден диоксид.

В допълнение.

Гордеем се с продуктите си и никога не бихме продавали нещо, което сами не консумираме. Хапваме от собствените си продукти, експериментираме, създаваме нови, подобряваме ги, това е нашата страст. Смело твърдим, че на българския пазар няма по-добри барчета като съотношение цена-качество.

Взимането на решението да се откажем от традиционната дистрибуция не беше лесно за нас, но в крайна сметка го правим в интерес на потребителя. Да, пазаруването от онлайн магазин не винаги е удобно и бързо, но за сметка на това ни позволява да предложим страхотно качество на страхотна цена. И все пак доставката е до врата, а магазините това не го могат J.

Благодарим ви, че сте наши клиенти, бъдете здрави, спортувайте и правете активния избор!

Разгледайте нашите протеинови барове.